Szeretettel köszöntelek honlapomon

 

 

 

Veres Krisztina vagyok. Szeretném megosztani Veled néhány sorban, hogyan vezetett az utam ide, ahol most vagyok.

 

 

Évek óta küzdöttem gyomorproblémákkal. Elkezdtem a szokásos megoldást. Orvoshoz mentem. Hosszadalmas vizsgálatok után 3 orvos 3 félét mondott. A táplálékfelszívódási probléma biztos volt, de nem kaptam egyértelmű diétát. Az egyik ezt tiltotta, a másik azt, és ha mindet összeraktam, akkor szinte semmit nem ehettem volna.

 

Elkeseredetten mentem egy alternatív orvoshoz, aki végre összeállította az étrendemet, és homeopátiás szereket kaptam. Évekig tartottam a diétát, eddig rendben is volt minden. De szépen lassan minden visszakúszott a táplálkozásomba, aminek következménye újabb és újabb „egészségügyi helyzet” lett. Ezeket most már nem nevezem betegségeknek, mert hiszem és tudom, hogy a betegség csak az egészség hiánya, amit azért hozunk létre, mert így tudunk bizonyos szituációkat megérteni, vagy így kerülünk el egy-egy élethelyzetet, érzést.

 

A betegség egy csodálatos jelzőrendszer arra, hogy valamit megtanuljunk. Például az egészséget értékelni. (Gondolj csak bele, amig nem vagy nagyon szomjas, tudsz egy pohár vizet igazán értékelni?) A betegség lefolyása után felértékelődik a „rend”.

 

Én most ezt a folyamatot járom, ami csodás utazás rengeteg élménnyel. Saját elhatározásból kezdtem el a nyerskosztot. Ami egy ideig jónak bizonyult, majd megint kezdődtek a problémák. (Amik talán el sem múltak igazán.) Majd újjabb táplálkozási tanácsadó következett, aki ellátott ötletekkel.

 

Miközben ezen alapanyagokat felhasználva kezdtem főzni, észrevettem, hogy még mindig nem minden stimmel. Ez alatt az idő alatt rengeteg könyvet elolvastam e témában, és az is eszembe jutott, hogy jó ideje használom az ingát (Spirális metódus) különböző helyzetek megértésére, folyamatok tisztítására. Akkor miért nem nézem meg, hogy mit és hogyan fogyaszthatok??

 

Ekkor jött egy nagy változás, mert elkezdtem egyenként nézni az alapanyagokat, hogy mit tud a szervezetem megemészteni. Mit mivel lehet fogyasztani, és mikor. E szerint kezdtem el táplálkozni.  Ez vezetett a gyógyuláshoz és ahhoz, hogy most már másoknak is tudok ebben segíteni. 

Megtanultam odafigyelni testem jelzéseire.

 

Ezeket az időnként lelkes, időnként elkeseredett napokat végignézte a családom, környezetem, majd Ők is szerették volna tudni, hogy Ők mit fogyaszthatnak.

 

 Spirituális Táplálkozási Tanácsadás

 

Ekkor készítettem egy ingatáblázatot, amiről személyre szabottan mindenki megtudhatja, hogy mire van szüksége a szervezetének. Milyen mértékben és milyen formában, milyen arányban. Például, hogy állati vagy növényi fehérjét tud a szervezete jobban hasznosítani, a húsok közül, mire és milyen mennyiségben,a tejtermékek közül szintén, milyen lisztet tudsz a legjobban megemészteni, és minden más táplálékot is részletesen megtudhatsz,  hogy mi a legjobban hasznosuló a szervezetednek. Ez azért fontos, mert ha nem a megfelelőt viszed be akkor sokáig tart az emésztés és a szervezet elkezd ellenanyagokat termelni, (különböző formában) Ami betegséghez vezet. De szeretném ezt a lehetőséget megadni mások számára is, akik szeretnék mindezeket tudni, akár azért, mert valamilyen betegségben szenvednek, akár azért, mert szeretnének a számukra legmegfelelőbben táplálkozni.

 

" Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra. " (Weöres Sándor)